Om författaren

DR ADAM GUSTAFSSON

Dr Adam Gustafsson är en praktiserande urolog som specialiserar sig på problem med manlig styrka. Under de senaste 12 åren har han hjälpt hundratals män att hantera problem i sängen. Det största problemet Dr Adam Gustafsson kallar motviljan hos män att gå till doktorn, de skäms ofta över erektionsproblem. Därför blev han en av inspiratörerna i vårt projekt som har utformats för att ge män information om de bästa metoderna för behandling av erektil dysfunktion.

Dr Adam Gustafsson fick en magisterexamen 2004 i SAHLGRENSKA AKADEMIN — AVDELNINGEN FÖR UROLOGI VID INSTITUTIONEN FÖR KLINISKA VETENSKAPER. För närvarande fokuserar läkaren på forskningsarbete. Han studerar data från tusentals män som har problem med styrka. Under sin karriär har han författat dussintals vetenskapliga artiklar och arbetar nära psykologer som studerar erektil dysfunktion med psykologiska orsaker. Dr Adam Gustafsson spenderar mycket tid på att främja och sprida information om de senaste prestationerna av medicin i kampen mot erektil dysfunktion, inklusive på vår hemsida.

Kontakter

Om du vill kontakta Dr Adam Gustafsson kan du göra det via e-post. Vänligen ta hänsyn till doktorns höga arbetsbelastning, han har inte alltid möjlighet att reagera snabbt på e-post.

Dr Adam Gustafsson på Twitter, Facebook, LinkedIn och Wikipedia.